Op zoek naar een stageplaats?

Wij zijn de expert in thuiszorg met verschillende diensten zoals: persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding, dagbesteding, persoonlijke coaching en verschillende cursussen. Wij zijn al jarenlang actief als dienstverlener en staan bekend als een betrouwbare partner voor onze cliënten. De medewerkers van Thuiszorg Lunaa doen er alles aan om iedereen de juiste diensten te leveren die voorzien in de behoefte. Thuiszorg Lunaa doet er alles aan om de medewerkers te ondersteunen in de eigen ontwikkeling.

Volg je een opleiding in de zorg en ben je geïnteresseerd in een stage in de thuiszorg? Neem dan contact op via het formulier op onze contact pagina.

Thuiszorg diensten van Stichting Lunaa

Thuiszorg Lunaa bied verschillende vormen van thuiszorg met de juiste kwaliteit. Persoonlijke verzorging, dagbesteding, verpleging, huishoudelijke hulp of een andere vorm van thuiszorg. Neem contact op met Thuiszorg Lunaa, samen bepalen we voor u de juiste thuiszorg.

Dagbesteding

Bent u op zoek naar een zinvolle dagbesteding of een opstap naar een geschikte werkplek? Misschien is dan de arbeidsmatige dagbesteding geschikt voor u. Arbeidsmatige dagbesteding is een vorm van werken met veel begeleiding. De arbeidsmatige dagbesteding richt zich op het handhaven van de zelfredzaamheid en integratie in de arbeidsmarkt.

Huishoudelijk hulp

Het kan wel eens voorkomen dat u hulp van een verpleegkundige nodig heeft. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, als u een beperking heeft of als u ziek bent. Wij bieden de verpleegkundige zorg die bij u past. De gediplomeerde en ervaren verpleegkundigen van Thuiszorg Lunaa zorgen ervoor dat u thuis verpleegd wordt.

Verpleging

Het kan wel eens voorkomen dat u hulp van een verpleegkundige nodig heeft. Bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname, als u een beperking heeft of als u ziek bent. Wij bieden de verpleegkundige zorg die bij u past. Onze gediplomeerde en ervaren verpleegkundigen zorgen ervoor dat u thuis verpleegd wordt.

Begeleiding

Er kan iets gebeurd zijn waardoor u bepaalde activiteiten niet zonder begeleiding kunt uitvoeren. We helpen u hierbij zodat u alsnog de dagelijkse activiteiten zelf kunt uitvoeren. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij hebben de juiste specialisten die u de juiste begeleiding kunnen bieden.

Persoonlijke verzorging

Het kan zijn dat u iets is overkomen waardoor u niet meer voor u zelf kunt zorgen. Een ongeval of ziekte kan ervoor zorgen dat u in uw dagelijkse functioneren een specifieke behoefte heeft aan ondersteuning. Persoonlijke verzorging is het bieden van persoonsgerichte verzorging in uw eigen woning.